Nedräkning – 3 veckor kvar på jobbet

Idag har jag prick tre veckor kvar på jobbet, sen tar nystarten fart på riktigt! Känns som en evighet och en sekund på samma gång.

För er som inte vet så jobbar jag just nu i Stockholm men i samband med att jag sadlar om flyttar jag hem till Skåne. Jag är född och uppvuxen i Lund men har inte bott där sen jag tog studenten 2007. För två år sen, när jag blev blixtförälskad i min barndomsvän Johan, började dock en hemlängtan växa inom mig. Efter hand som vi började träffas och blev ett par åkte jag hem till Lund allt oftare och jag började inse hur mycket jag längtade efter att få vara nära inte bara honom, utan även familj och vänner som jag har kvar där.

Juli innebär alltså många stora förändringar för min del: Jag lämnar en fastanställning som IT Projektledare för att testa matbranschen, flyttar hem till min barndomsstad, och blir sambo för första gången. Jag vet inte vilket av detta som exalterar mig mest men när jag tänker på alltsammans blir det kortslutning i hjärnan av all underbarhet. Fantastiska livet!!

Augusti kantas av både bröllopsfester och födelsedagsfiranden, då ska jag ge mig själv ledigt. Njuta av Skåne, nära & kära och livet i allmänhet. I september sen drar jag igång mina ”matidéer” lite mer på riktigt. Hoppas att jag redan då kan komma igång med hemmarestaurangen också! Måste bara få ett ordentligt matbord på plats i lägenheten först..

Jag har även något annat mycket spännande på gång som väntar längre fram i höst/vinter som jag kommer dela med mig av snart. Det är helt klart mycket pirrigt som väntar och jag är så glad och tacksam varje dag för att jag vågar göra detta. Vem vet, det kanske blir pannkaka av alltihop men bara den glädje jag känt sen jag bestämde mig har redan gjort det mödan värd.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *