Jag skulle vilja bjuda er alla på surdegsbröd med smör

 

Jag är mållös.

I helgen delade jag med mig av bloggen på sociala medier och jag är alldeles överväldigad av den respons jag fått. TACK! Varenda like, kommentar och besökare ger så otroligt mycket energi och inspiration till att fortsätta. Verkligen, tack! Jag hoppas du ska tycka det är lika roligt att följa detta tokiga äventyr som jag!

Jag är inne på upploppet av Stockholmstiden nu och har haft några fantastiska sista veckor i storstaden. Imorgon väntar en avskedsfrukost med de få kollegor som är kvar på kontoret, vi ska testa Sébastien Boudets bageri Petite France. Måste erkänna att jag är lite starstruck på Sébastien Boudet. Hans passion för bröd och bakverk lyser genom rutan var gång han är med på TV och hans instagramkonto flödar av vackra bilder. Jag kan därför knappt beskriva känslan av det faktum att jag har hans surdeg i mitt kylskåp.

Den hamnade där tack vare Sandra Mastio. Under min intervju hemma hos henne och Stefano kom vi in på surdegsprat och plötsligt frågar hon om jag vill ha med mig lite surdeg hem. Surdeg som hon i sin tur fått av Sébastien..

Eh, ja tack.Jag log och fnissade av upprymdhet hela vägen hem men det tråkiga var att jag inte kunde komma på en enda person att dela detta med. Någon som skulle förstå storheten i att jag nu skulle få baka med Sébastiens surdeg?! Är det någon av er som förstår? Känslan att få baka bröd som han har gett liv åt. Det är som att gå ut o dansa i Beyonces snyggaste klänning. Eller spela fotboll i Zlatans skor från EM 2004.

Kanske någon som kan relatera nu?

4 reaktioner till “Jag skulle vilja bjuda er alla på surdegsbröd med smör

  1. Hej! Kul blogg. Men petite france ägs inte längre av sebastien boudet så ha inte för höga förväntningar.

    1. Nej jag fick höra samma sak imorse, vilken besvikelse 🙁 Men var väldigt mysigt ställe iallafall!

  2. Jag kan ändå relatera Astrid, men mer för att jag älskar bröd och smör haha! 😊 Håller med, hans entusiasm!👌 och ja tack, blir gärna bjuden på bröd o smör 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *