Flyttstök och pastamiddagar

Nu är det två veckor sen jag flyttade ner till Lund och det känns så himla fint att äntligen vara på plats. Flyttveckan var intensiv – släpet jag hade hyrt var för litet, Johan sträckte ryggen, jag stukade tummen och kvällen innan vi skulle lämna Stockholm gick min kökskran sönder… Ja o så regnade det en del också.

Men precis som det brukar så löste det sig denna gången med och nu är det mest lite småpyssel kvar i nya lägenheten innan vi är helt iordning. Efter 1,5 år av distansrelation är det så ofattbart lyxigt att nu få vakna upp bredvid mitt hjärta varje dag och veta att ingen av oss är påväg därifrån. Tänk att folk har det så mest hela tiden?! Inser att jag fortfarande befinner mig i en honeymoon phase men just nu känns det fortfarande för bra för att vara sant.

Av förklarliga skäl har jag inte hunnit med så mycket inspirerande matlagning ännu, däremot har det blivit en hel del pasta. Efter långa dagar av att skruva ihop IKEA-möbler och packa upp flyttkartonger är det skönt med en middag där man där man slipper tänka eller utmanas. Den förutsägbara lilla pastan är himla fin den med.

Imorgon börjar Johan jobba igen och för att fira av semestern gick vi ut och åt igår, det blev ännu en pasta.


Själv ska jag lägga en del tid den kommande veckan på att gå igenom mina höstplaner lite närmare. På torsdag blir det dessutom kickoff med mina nya arbetskamrater på Mastio! Det ska bli så kul, är så himla nyfiken på mina blivande kollegor och mitt nya jobbsammanhang. Vilka är de andra? Vad har de för bakgrund och intressen? Framtidsdrömmar? Paradrätter? Och vilken är deras relation till pizza?

Och du. Du kommer väl när vi öppnar i december?

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *