Golden Milk

Tack för er pepp efter mitt förra inlägg. Det känns redan mycket bättre, speciellt när jag får så mycket positiv respons från er! Jag vet ju att energin kommer och går, det är en del av resan. Att göra ”sin grej”, utanför normen, är hittills något av det mest spännande jag gjort! Samtidigt väldigt ovisst och riskfyllt och det i sig tar mycket kraft emellanåt.

Förra veckan vaknade jag en dag och hade ett konstigt sug efter Golden Milk. Det var fortfarande tidigt och utanför fönstret regnade det ihärdigt. Jag drog på mig raggsockor för första gången i höst och tänkte att nu är säsongen för tända ljus, varma drycker och mysiga filtar snart här. Och vad passar då bättre än en kopp välgörande och stärkande mjölkdryck?

Golden Milk är en kryddig dryck med ingefära, kanel, kardemumma och gurkmeja. Man kan göra den på olika sätt men jag brukar använda ICAs recept (här). Den både smakar gott och får en alldeles fantastiskt fin färg av gurkmejan! Sen är det massa nyttigheter i både gurkmeja, ingefära och kanel vilket kan vara passande såhär på hösten. Tycker Golden Milk är ett perfekt alternativ till te eller kaffe, och det är också gott att blanda ner kryddröran i sin gröt, eller när man kokar ris. Testa vettja!

3 reaktioner till “Golden Milk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *