Hemmarestaurangen: Fullbokad premiär!

För några veckor sen spikade jag de sista detaljerna kring Hemmarestaurangen. Jag annonserade ut premiär-tillfället och höll tummarna för att några av er därute skulle vara nyfikna och gilla idén. Och vet ni vad? På bara fem dagar hade jag fullbokat..!

Jag är så överväldigad av responsen och SÅ taggad på att köra igång! Det känns kul att det är fler än jag som har ett intresse av att träffa nya människor, umgås och äta mat tillsammans.

Konceptet kring hemmarestaurang Buttala är att det ska vara enkelt, öppet och prestigelöst. Vem som helst är välkommen, gärna på egen hand men ta med sällskap går såklart också bra!

Jag planerar nu för tillfälle nummer två som nog kommer ganska snart efter premiären.. Håll utkik! Och du? Du vet väl att du kan följa mig på Instagram och Facebook för att få uppdateringar snabbare? In och kika!

Instagram: a_buttala
Facebook Page: Buttala

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *