Nytt tillfälle för Hemmarestaurang Buttala: 10 oktober!

På torsdag är det premiär för Hemmarestaurang Buttala. Mina allra första gäster väntas vid 18-tiden och jag är så taggad på att träffa dem!

Som jag nämnt tidigare var intresset otroligt mycket större än jag vågat hoppas på. Eftersom det var många som inte fick plats på premiärkvällen har jag redan nu planerat för nästa tillfälle, som blir 10 oktober. Vi kör samma upplägg som tidigare, och även samma meny. Varför bryta ett vinnande koncept, tänker jag? Om det blir succé vet jag visserligen inte förrän på torsdag.. Aja, gången därpå lovar jag iallafall nya smaker!

Alla är välkomna, gärna på egen hand men ta med sällskap går såklart också bra. Jag utlovar en gemytlig middagsupplevelse och dessutom en möjlighet att träffa människor du inte umgås med i vardagen. Nedan följer info kring andra upplagan av Hemmarestaurang Buttala!

Tid: Tisdagen 10 Oktober, 18.00
Plats: Centrala Lund, adress får du vid bokning
Pris: 110 :-
Boka gör du via astrid@buttala.se. Först till kvarn!

Meny: Beet Bourgignon med rödbetor, svamp och belugalinser. Toppas med vitlökskräm och rostade hasselnötter.

Vill man ha någon annat än bubbelvatten att dricka är man hemskt välkommen att ta med det själv.

Ser fram emot att ha dig här kära du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *