Det bästa stödet

Hej där!

Hoppas du haft en fin vecka och njuter av helgen. Själv har jag haft det jättebra! Premiär för hemmarestaurangen i torsdags blev så trevligt och kul! Det kommer ett eget inlägg om det så småningom men jag ser redan fram emot nästa tillfälle, den 10e oktober.

Som ni vet har jag dagar emellanåt då jag undrar vad jag gett mig in på med denna alternativa karriär. Det här med att ”göra sin grej” är tufft ibland. Men så häromveckan, efter en oinspirerande dag med mycket fundering, gick jag ut till matbordet för att äta middag med Johan. Då hittar jag honom såhär:

Han har lagt upp sin mat ”instagram-vänligt” och är i full fart med att ta bilder ur alla möjliga vinklar. Han gör det för min blogg, och för mina sociala medier. För mitt Buttala. När vi sen börjar äta och han entusiastiskt tar upp tankar kring hur jag kan fortsätta utveckla min matresa. Gladlynt och optimistisk, full av idéer. Ja då slutar jag att tvivla på mitt beslut. För hur kan man tvivla på sig själv när någon annan tror på en så starkt?

Jag önskar att alla hade ett sånt stöd, oavsett vad man tar sig för i livet. För mig har det varit avgörande för att våga, och är avgörande för att orka. För även om detta är min resa, så reser jag inte ensam.

2 reaktioner till “Det bästa stödet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *