Hemmarestaurangs-premiär, vilken kväll!

 

Förra veckan var det då äntligen dags för premiärmiddag på Hemmarestaurang Buttala! Vilken härlig kväll det blev, jag är så himla nöjd!

Eftersom jag är en strukturdrottning av rang hade jag gjort en detaljerad lista över allt som skulle förberedas, för att slippa stressa mot slutet. Det var en solig, höstfin dag så på förmiddagen gav jag mig ut i Stadsparken och plockade dekorationer till dukningen. Jag bakade bröd och ordnade det sista med maten samtidigt som jag röjde undan den sista flyttkartongen i vardagsrummet. Konstigt nog kände jag mig inte alls speciellt nervös, jag var mest taggad och nyfiken på hur kvällen skulle utvecklas!

Prick kl. 18 ringde den första gästen på dörren och strax därefter kom resten av gänget. Man vet ju aldrig hur det ska gå när människor träffas för första gången. Det är just det jag själv tycker är så spännande med denna Hemmarestaurang, utmaningen i att hitta gemensamma nämnare med alla sorters människor. Få nya perspektiv och öka förståelsen för de som inte är som en själv. För det går alltid att hitta något som förenar oss, så olika är vi inte.

 

Beet Bourgignon med vitlökskräm, rostade hasselnötter och citronolja

Nybakade frallebullar

Kvällen visade sig bli en fullträff av härliga människor! Vi diskuterade allt från mat och alternativa karriärer till IT-utveckling och car sharing. Vi pratade en hel del dåtid och nutid och jämförde perspektiv från olika generationer. Dessutom utbytte vi en massa bra tips på diverse happenings som sker här i Lund/Malmö-området. Det blev så mycket inspiration att jag tillslut fick hämta anteckningsblocket för att inte riskera glömma något! Efter ett tag kom även Johan och satt med en stund innan gästerna så småningom tackade för sig.

Jag är helnöjd med kvällen och fylldes av både energi och inspiration av att träffa så mycket härliga människor! Nästa gång ska jag försöka vara lite modigare med kameran också, så även du får hänga med på ett hörn. Om du inte har möjlighet att komma såklart? 10e oktober kör jag igen, är du intresserad så finns det ett fåtal platser kvar! Välkommen hem till mig!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *