Nästa Hemmarestaurang: 25 Okt!

Gårdagens hemmarestaurang blev precis lika trevlig som sist! En ny sammansättning människor gav en ny dynamik och nya samtal och det är precis det jag gillar. Föränderligheten. De olika perspektiven. När gästerna gått insåg jag att jag inte bokat upp nästa tillfälle, så här kommer det:

Onsdagen den 25 Oktober kör vi igen, 18.00!

Välkommen att boka in dig på en middag med nya ansikten! Vi äter middag tillsammans runt mitt matbord och träffas över generationer, kön, etniciteter, ideologier osv. osv. Allt beroende på vem som kommer såklart 🙂 Alla är välkomna, på egen hand eller i sällskap. Kom gärna och bidra med just din unika personlighet! 

Menyn är inte satt ännu men jag tänker mig något med ricotta och svamp, och en matig höstsallad. Kanske. Eller en mustig gryta? Eller något helt annat. Men som alltid kör vi vegetariskt!
Pris
är som vanligt 110:-.

Är du intresserad? Skicka ett mail till astrid@buttala.se, jag ser fram emot att ha dig här!

Mer info finns att hitta under fliken Hemmarestaurang (Klicka HÄR)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *