Hemmarestaurang 8 November

I onsdags höll jag i ännu en lyckad hemmarestaurang med en blandad kompott av trevliga gäster. Jag bjöd på en höstig meny innehållande ricotta, svamp, örter, rotfrukter och citron. Till kaffet blev det sen tahini-brownies, något jag gjort ett par gånger nu och fullkomligt älskar. Så sega och perfekta i konsistensen, och så en fin eftersmak av den sträva tahinin… Jag är inte ledsen över att det finns rester!

Del av middagen – en grynsallad med rotfrukter, örter och citronolja.

Tahini-brownies med pistage och flingsalt

Hur som helst, nu är det dags igen! Nästa tillfälle blir 8e November, 18.00. Är du sugen på att komma så skicka ett mail till astrid@buttala.se Mer info om kvällen hittar du här, det hade varit kul om just du kom 🙂

Sitter i detta nu och funderar på meny.. Någon som har förslag? När mörkret och kylan börjar komma blir jag alltid sugen på varma grytor och mustiga soppor, så det är möjligt att det blir något sådant. Oavsett så kör vi som alltid på vegetariskt!

Hoppas vi ses den 8e 🙂

2 reaktioner till “Hemmarestaurang 8 November

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *