Hemmarestaurang 22 November!

Vilken vecka det har varit, och vilka hemmarestauranger! I tisdags hade jag ett gäng bloggare på middag för att prata ”Blog & Business”. Det var intressant att höra hur andra kombinerar blogg med sina övriga sysslor. Fastän alla hade väldigt olika inriktningar fanns det många likheter bloggare emellan.

I onsdags hade jag sen en ”vanlig” restaurangkväll, även om ingen middag är den andra lik. Det var en härlig blandning av människor och jag hade bl.a. min hittills äldsta gäst: Åke 92 år. Han pallrade sig upp för de fyra trapporna till vår vindslägenhet och delade med sig av intressanta historier från förr. Tyvärr var han tvungen att ursäkta sig tidigt men inte för att han behövde åka hem och lägga sig inte, nej han skulle iväg o basta med sin granne! Verkligen inspirerande och vi som satt kvar bara gapade åt hans aktivitet… Om man får vara ens hälften så pigg vid 92 ska man vara lycklig!

Nu har jag hur som helst satt datum för nästa middag och du är hemskt välkommen den 22a november! Jag tänkte bjuda på en smarrig pumpasoppa, färskt bröd och så kanske jag försöker mig på att göra egen färskost. Vi får se när det närmar sig!

För mer info klicka här.

Jag hoppas du vill komma!

 

Bild från veckan, i full middagsförberedelse. Notera den fina kökshandduken jag fått av Johans mamma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *