Det bästa lördagshänget

Hej kära du!

Hoppas du har en fin helg och hittar på något mysigt i novembermörkret. Själv ska jag på middag hos några vänner i kväll vilket jag ser fram emot. Vi har nyss bokat 2018 års sommarsemester ihop så jag gissar att det kommer bli en del prat och drömmande kring den. Jag älskar att ha härliga saker att se fram emot!

Denna höst har för övrigt bjudit på några riktigt mysiga helger med en fin blandning av egen-/sambotid, familjehäng och vänner. En helg som innehåller lite av allt det är en perfekt helg för mig. Givet att man äter något gott i kombination, såklart! Häromveckan hade vi över några kompisar på pizzakväll. Jag ville öva upp mina skills lite inför restaurang Mastio men var inte sugen på att slänga i mig alla pizzor själv.. Så Åsa, Ludvig, Tess & Erik ställde snällt upp och kom förbi!

De gjorde mig sällskap i köket medan jag bakade ut. Drack GTs, pratade om husköp och planerade sommarsemestrar. Så mysigt att få sällskap medan man pysslar i köket, verkligen opretentiöst och avslappnat.

Bilderna gör tyvärr inte pizzorna rättvisa.. Först ut var iallafall en gudomlig pizza med svamp, rosmarin och parmesan, samt en salamipizza med rostad paprika, parmesan och rostade mandlar.

Sen blev det pizza med rödkål, grönkål, gorgonzola och rostat bovete. Detta var min favorit, men kanske mest eftersom jag älskar gorgonzola…

Så småningom blev det efterrätt: Mascarponekräm med amaretto- & citronmarinerade björnbär, samt mandelkrisp.

Jag är inte så stor på efterrätter men denna var helt fantastisk! Efterrätter med sprit verkar vara min grej, tänker även på hur magiskt god milkshaken med rom var, som vi gjorde i somras..

Avslutar med en smygbild på mig & Johan. Kvalitén är riktigt usel men jag blir ändå glad av den. Vi sitter sådär rätt ofta och tittar när vi har mat i ugnen. Johan gör det nog mest för min skull, men att sitta så är något av det mysigaste jag vet.

2 reaktioner till “Det bästa lördagshänget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *