Äntligen en Ankarsrum!

Vet ni en tokig sak? Jag som lagar så mycket mat och bakar så mycket, jag har aldrig investerat i en ordentlig hushållsassistent. De är ju förbannat dyra och jag har hankat mig fram med handknådning och degkrokar. Men man blir begränsad och jag insåg att om jag ska orka (rent fysiskt alltså..) att utveckla min matlagning så behöver jag en assistent. Jag har kikat runt på märken och modeller och bestämde mig för att gå all in, ska det va’, så ska det va’ rejält!

Häromveckan när jag fyllde år önskade jag mig bidrag till en assistent och äntligen tog jag tag i saken och slängde iväg en beställning! Några dagar senare landade min 8 kg tunga Ankarsrum 6230 på DHLs utlämningsställe. Den lyckan. Lyckan (!) när jag fick öppna min alldeles egna, glänsande, krämgula köksassistent. Ser ni den i ögonen?

Vi ska ut på många äventyr du & jag, lilla ankan <3

 

 

 

 

 

2 reaktioner till “Äntligen en Ankarsrum!

  1. Grattis till lilla ”Ankan” o lycka till! Du får gärna tipsa om för-o nackdelar etc, hoppas göra om Ditt köp nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *