Veckans Inspiration: Deliciously Ella

Hej du!

Hoppas du haft en fin helg? Detta var min sista lediga helg på ett bra tag framöver så jag har passat på att umgås med familj på olika håll. Och med Johan såklart. I veckan börjar nämligen de sista och mest intensiva förberedelserna inför öppningen av Mastio. Som sagt, det är nära nu.. Fredag o framåt innebär övning för all personal och målet är att servera världens (!) bästa pizza. Du får komma o avgöra om vi lyckats!

Så, idag skippar vi utmaning här på bloggen. Vintern (och inte minst de kommande veckorna för egen del) är utmanande nog som den är och i ärlighetens namn har jag börjat få slut på utmanings-idéer.. Så idag vill jag istället dela med mig av lite inspiration!

Känner ni till Deliciously Ella? Hon är en av mina största inspirationer när det kommer till mat och att göra en häftig matresa. Hon ändrade sina kostvanor efter en lång period av diverse sjukdomar och kände snabbt stor skillnad på sin hälsa. Hon gjorde mat till business, började blogga, skrev kokböcker och har även öppnat flera populära delís runtom i London. Jag inspireras både av hennes mattänk men inte minst den entreprenörsresa hon har gjort de senaste åren. Och hennes delís ser helt fantastiska ut! Nästan så jag vill åka till London bara för att gå dit..

Hur som helst, jag såg att Ella var med i en podcast härmveckan, och den vill jag tipsa om! Hon pratar avslappnat om mat, hur hon började och hur/varför vi bör ändra vårt sätt att se på växtbaserad kost. Grönsaker är inte ett tråkigt substitut till det fantastiska köttet utan bidrar till nya smakkombinationer och goda rätter. Precis så som de är. Lyssna på podcasten HÄR!

Hoppas du får en fin vecka! Jag återkommer med pizzauppdateringar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *