Uppehåll för Hemmarestaurangen

Hemmarestaurangen jag drog igång i september har verkligen varit ett spännande inslag i min höst. Jag har hunnit med 7 middagar och över 40 gäster! Inget tillfälle har varit det andra likt vilket varit så otroligt roligt. Vissa kvällar har jag haft pratglada gäster, andra kvällar ett lite blygare sällskap. Vissa gånger har jag varit mer nöjd med maten och andra gånger lite mindre. Och givetvis har min egen energinivå också pendlat mellan de olika gångerna, i takt med att livets allmänna berg- & dalbana rullat på. Men vilka spännande människor jag träffat, och vad mycket roliga samtal som har diskuterats här runt bordet. Ett återkommande samtalsämne har givetvis varit mat, men vi har även pratat om allt från biologisk mångfald och miljöpolitik till pinsamma historier och relationsråd. Och hur är det egentligen med vetevärmare, varför blir vetet sämre på att hålla värmen över tid?

Bild: Hussein El-alawi

Hemmarestaurangen har fått så mycket mer uppmärksamhet än jag någonsin kunnat tro och hoppas! Både Sydsvenskan och Lokaltidningen har varit på besök, och jag har även varit och pratat i Radio P4 om fenomenet. Hade aldrig kunnat ana att det skulle bli så populärt!

Bild: Hussein El-alawi

På fredag börjar jag heltid på Mastio och i och med det kommer hemmarestaurangen ta ett litet uppehåll. Nyöppning av Mastio, nytt jobb för både mig & Mastio kommer innebära mycket jobb den närmsta tiden. Men så fort det lugnar sig tänker jag dra igång hemmarestaurangen igen, så håll ut! Mer info kommer i början av nästa år 🙂

Vill också passa på att säga TACK till alla gäster som vågat sig hit. Tack för att du kom och förgyllde min och andras höst. Och varmt välkommen tillbaka under 2018!

Bild: Hussein El-alawi

Bild: Hussein El-alawi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *