1a advent!

Ååh idag är det äntligen 1a advent! Jag älskar julförberedelser, faktiskt mer än själva julen. Eftersom jag jobbar stenhårt på Mastio hela december smygstartade Johan & jag julpreppen redan för flera veckor sen. Jag vågar knappt skriva detta men hos oss tindrar redan den lilla bords-granen, klapparna ligger inslagna bredvid och pepparkaksdegen vilar i kylen. I år har jag bakat min fasters recept med mandel och syltad apelsin, de är goda! Degen är gjord på 1 kg sirap, 0.5 kg pärlsocker och 500 gr smör (omöjligt att halvera receptet enligt faster..) så den tar upp ca 25% av vårt kylskåpsutrymme nu… Tur att jag bor med ett kakmonster.

Hoppas att du får en riktigt mysig advent kära läsare! Nu börjar det mysigaste med hela vintern så jag hoppas du har möjlighet att njuta 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *