Vad ska hända härnäst?

Var det bara jag som tyckte juldagarna swishade förbi? Känner mig inte alls sådär mättad på skinka och Jansson som man brukar.. Mysigt har det varit iallafall och jag hoppas detsamma gäller för dig. Det finns nog ingen tid på året som är så vilsam som just mellandagarna och det kollektiva soffhänget.

På Mastio håller vi öppet hela veckan och folk verkar förvånansvärt sugna på pizza efter all julmat. Och du ska bara veta hur mycket deg som ligger o jäser i kylen inför Nyårsdagen…

En av många satser från häromdagen

Nyårsdagen ja, nytt år.. 2017 har varit ett av de tveklöst mest händelserika åren i mitt liv. För bara ett år sen hade jag aldrig kunnat ana var jag skulle befinna mig idag. Tankarna på en ny sorts vardag smög sig på i februari/mars och i april sa jag upp mig. Inte bara karriären har tagit en helomvändning, jag har även flyttat hem till Skåne och blivit sambo med min barndomsvän. Johan som jag känt sen 12-års ålder. Det var faktiskt just på Nyårsafton för två år sen som vi ”fick upp ögonen för varandra”. Bilden nedan är från den kvällen!

2017 har inneburit många omställningar, mycket förväntan och mycket glädje. Under 2018 ser jag fram emot att landa lite, men är också extremt förväntansfull på vad mer för spännande saker som livet kommer erbjuda. Vad ska jag ta mig för? Vad kommer jag klara av? Vad kommer inte att gå vägen? Är det något 2017 har lärt mig så är det att allt kan hända!

Nej, nu är det dags för middag! Kan inte komma över hur lyxigt det är att få ägna sig åt sin hobby (mat) flera gånger om dagen. Bara det gör ju livet värt att leva. Johan har lagat grönkålspaj med mögelost och resterna av julskinkan, det luktar magiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *