Monday is the new black

Visst smakade det bra med januari-lyx? Själv blev jag bortskämd i söndags då jag, efter att ha jobbat hela helgen, kom hem till finmiddag. Johan hade lagat mellanöstern-mat, tänt ljus och korkat upp ett fint rödvin vi fått i julklapp. Där satt jag med mjöl på kinden och tomatsås på tröjan, njöt av det bästa sällskapet och låtsades att det var fredag. Måndagar är ju det nya svarta när man börjar jobba i restaurangbranschen.

Så vad gör man på lediga måndagar, när alla andra jobbar? Man gör det som alla andra gör på söndagar, dvs. städar, tvättar, handlar, lagar mat.. Inte så spexigt alltså. Vi storhandlade igår och jag kan verkligen rekommendera er att svänga förbi ICA i veckan! De hade extrapris på massor av bra proteiner, både vegetariska och animaliska. Bönor, kikärtor, ägg, quorn, kyckling, fisk.. Vi fyllde kyl & frys och var båda riktigt upprymda när vi kom hem från veckohandlingen, haha. Jag är tacksam över att Johan är nästan lika matintresserad som jag.

Nu ska jag iväg till pizzaugnen igen, heja!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *