Hangry Issues

Känner du till begreppet hangry? Det innebär att man blir arg/på dåligt humör när man är hungrig. Hungry + Angry = Hangry.

Jag ska erkänna en inte så charmig sak om mig själv: Jag har extrema hangry issues. Jag blir ett monster utan mat. Morgonen är värst och Johan får knappt prata med mig förrän jag ätit frukost, och den vill jag helst äta ifred. Själv. I tystnad. Mysig sambo va?

Mina kollegor på Mastio märkte snabbt hur viktigt det var för Astrid att få äta emellanåt. I restaurangbranschen är ju rast och matpauser väldigt flytande, man vet aldrig när det finns tillfälle och ibland kan det dröja väldigt länge innan man får chansen att äta själv. Jag skulle vilja jobba bort mina hangry issues, det skulle vara både praktiskt och trevligt, inte minst för min omgivning. Men hur gör man, annat än äter?! Är det någon som har tips?

Under tiden bjuder jag på lite matporr á la Mastio nedan. Vi har inte bara goda pizzor utan en hel del annat också! Kanske inte konstigt att man blir hungrig och sur när man har detta under näsan hela dagarna, utan tid att själv få smaska i sig?

Middag på stående fot i ett hangry-ögonblick. Först en slice, sen min sallad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *