Sol, Vind & Vatten.

Godmorgon Februari!

Såhär startar jag månad 2: Gröt med kardemumma, äppelmos, yoghurt, nötter & kokos. Mums! Hur började du dagen?

Helgen som gick bjöd äntligen på sol i Skåne, herregud så efterlängtat! Den kunde inte kommit mer lägligt eftersom Johan & jag hade planerat för en helg på landet. En vän till oss har nyligen köpt hus på Österlen och i fredags var det hennes födelsedag vilket firades med middag och övernattning på torpet. Jag blev störtförsälskad i det lilla huset och det kändes som att jag aldrig ville åka hem. Ett litet hus på landet kanske man skulle skaffa sig en dag..

Hur som helst. Efter fredagens middag (som slutade med spontandans till gamla RnB-hits från uppväxten) vaknade vi alltså till strålande sol (!!). Det blev långfrukost med färska bullar från Drömbageriet innan vi gav oss ut på promenad längs havet. Det var som balsam för själen att få vandra i solen, prata om högt & lågt med sina vänner och höra havets kluckande i bakgrunden. Det är precis sånt här man behöver i januari. Tack livet.

Och titta vilken liten kämpe jag hittade i trädgården!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *