När en dröm går i uppfyllelse

Av rubriken att döma kanske du nu tror att jag vunnit på lotto? Startat min egna deli? Fått ett fantastiskt jobberbjudande? Nog för att det skulle vara drömmar som uppfylldes, men jag behöver inte alltid så mycket för att bli glad och exalterad. Nej, du kommer bli besviken, men jag kan inte låta bli att dela med mig.

Känner du till Köket.se? Känner du även till att de har något som heter Kökets Box? Man kan prenumerera på matinspiration och få diverse matprodukter hemskickade, allt från nyheter till sånt som är anpassat efter ett visst tema. Ända sedan de började med Kökets Box har jag velat testa men samtidigt varit för snål för att starta en prenumeration. Min misstanke är nämligen att det skulle sluta med att man har massor av matprodukter hemma som man kanske inte är så intresserad av, men ändå måste använda. Allt som kommer i en sån låda kan ju omöjligen passa alla.

Men så äntligen fick jag ändå chansen! I måndags hade vi ett event på Mastio där Kökets Box delades ut till deltagarna, och vilken lycka när det blev några över till oss i personalen!

Hehe som sagt, jag kan bli väldigt glad för väldigt lite.. Påväg hem var jag så nyfiken och exalterad att jag öppnade boxen redan på tåget. Temat för månaden var ”Nystart” och där låg allt från knäckebröd och diskmedel till proteinshake, barnmat och rödbetsjuice. Mest glad blev jag för diskmedlet eftersom jag tagit slut på det tidigare under dagen. Mina 19-åriga kollegor var dock mer exalterade över kexchokladen.. Man kan väl säga att där fanns något för alla men inte allt för någon, precis som jag trodde. Så prenumerera kommer jag nog inte börja göra, men jag är ändå så glad över att ha fått min alldeles egna Kökets Box. Lycka ligger i det lilla, kom ihåg det!

En reaktion till “När en dröm går i uppfyllelse

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *