Torsdag mitt i livet och grönsaker som snacks

Hej!

Fredag imorgon, är du redo för helg? Själv jobbar jag men det känns bra ändå. Som sagt, måndagar är ju det nya svarta när man jobbar inom restaurang.

Efter en lång men fin dag har jag äntligen landat i sängen med ett glas vin, rostad brysselkål och senaste avsnittet av Bron. Och jo, jag är medveten om mitt udda val av snacks 🙂 Men vem kan egentligen motstå rostade grönsaker? Så knapriga utanpå, mjuka inuti och salta i smaken.. Tusen gånger bättre än chips om du frågar mig! Denna brysselkål var visserligen tänkt till middagen men jag hade så fullt på tallriken så det fick bli såhär.

Nu kan jag inte bärga mig längre, nu måste jag få veta hur det går för Saga och Henrik.. Hej så länge!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *