Vårkänslor

HEJ!

Vad roligt att du fortfarande kikar in här, trots min långa bloggtorka. Min inspiration försvann där ett tag, mitt i alla omställningar, återigen. Men jag mår bra och har haft några fina lediga veckor sen jag slutade på Mastio. Johan & jag har varit i Toronto och hälsat på hans bror och mina vänner. Sen har jag njutit av våren som äntligen (äntligen!) blomstrat ut. Haft picknick, varit på kosläpp, cyklat dressin, plockat ramslök och njutit av årets första grillmiddag. Maj är nog min absoluta favoritmånad faktiskt. Hela Sverige lever upp när ljuset och värmen kommer. Man njuter så mycket av varenda solstråle och varenda utsprucken liten blomsterknopp. Dofterna, ljuset och pirret inför den långa sommaren som ligger framför en. Livet är helt enkelt ganska fint i maj månad.

OBS. partyhatten är pga möhippa

 

Om prick två veckor har jag min första dag på IKEA i Hubhult och jag ser så mycket fram emot det! Men först ska jag njuta färdigt av ledigheten; långfrukostar i soffan och härligheten i att kunna ta dagen som den kommer. Som nu t.ex., det är måndag, klockan är 10.32 och solen skiner. Möjligheterna för min dag är oändliga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *